Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Powergrip


Powergrip

Powergrip on Euroopan suurin frisbeeurheiluvälineiden jälleenmyyjä. Meiltä löydät kaiken mitä voitkaan Frisbeegolfin ja muiden frisbeelajien harrastamiseen tarvita. Laadun ja kattavan valikoiman lisäksi, nopeat toimitukset, loistava asiakaspalvelu ja kilpailukykyiset hinnat tekevät meistä varsin loistavan verkkokaupan. Kivijalkamyymälämme löydät Oulusta, Turusta, Tampereelta ja Helsingistä.

Valikoimastamme löydät suuren valikoiman laadukkaita kiekkoja eri tarkoituksiin. Olit sitten aloittelija tai ammattilainen, meiltä löydät varmasti itsellesi juuri parhaiten toimivat tuotteet ja välineet. Meiltä löydät kiekoista myös harvinaisempia erikoisuuksia tunnettujen merkkien lisäksi.

Kiekkojen lisäksi meiltä löydät tietysti myös muut harrastamiseen tarkoitetut tuotteet, kuten erilaiset kassit kiekoille. Näissäkin on valinnanvaraa, joten jokainen varmasti löytää käyttöönsä toimivat ja itselleen sopivimman kassin

Tuotteistamme löydät myös frisbee harrastuksessa hyväksi todettuja asusteita, kuten takkeja, housuja ja huppareita. Näiden lisäksi löydät valikoimastamme myös muutakin, kuten koirien omat frisbeet ja pelaamiseen tarkoitetut laadukkaat korit.

Verkkokaupastamme löydät myös tiedot erilaisista alan tapahtumista, kuten järjestettävistä kursseista. Saat myös ostettua meille lahjakortteja haluamallesi summalle. Voit valita haluatko lahjakortin koodina sähköpostiisi vai pahvisena versiona.

Seuraa meitä myös Facebookissa @pg.powergrip, Instagramissa @pgdiscgolf, Twitterissä @PGDiscGolf ja You Tubessa @PGDiscGolf.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Latokartanontie 1
90150 Oulu
+358 45 271 8818
oulu@powergrip.fi

Lonttistentie 12
20100 Turku
+358 44 243 4925
turku@powergrip.fi

Takkatie 18
00370 Helsinki
+358 40 026 8182
helsinki@powergrip.fi

Teiskontie 61
33560 Tampere
+358 44 989 8986
tampere@powergrip.fi

www.powergrip.fi
Facebook
Instagram
Twitter
YouTube

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut